Bine ati venit pe varianta mobila a site-ului www.iulyanmedgidia.3x.ro
cel mai popular site de posturi TV si Radio
Posturi TV Romanesti si HD
Posturi Radio Romanesti
CERINTE: Conexiunea minima necesara este de 2 Mbps viteza internet, recomandat fiind utilizarea unei conexiuni WiFi ( prin router wireless )
ATENTIE: Aplicatia este oferita gratuit, dar totusi daca folositi o conexiune 3G in locul uneia WiFi este posibil ca unii operatori de telefonie mobila sa va taxeze in plus sau sa va limiteze / blocheze traficul suplimentar. Verificati la operatoul dvs. toate conditiile inainte de a folosi aceasta aplicatie.
Pentru a functiona posturile TV trebuie sa aveti instalata aplicatia Sopcast pentru Android o puteti lua de AICI si
pentru iOS de
AICI instalati-l pe telefon
INSTRUCTIUNI INSTALARE: Descarcati fisierul pe telefon si il instalati (inainte de instalare verificati din meniul telefonului daca este bifata setarea de instalare a aplicatiilor din surse necunoscute - Meniul Setari -> Aplicatii -> Surse necunosute, pentru a permite instalarea corecta ).
Pentru orice fel de problema intrati pe varianta desktop a site-ului si postati un comentariu In cel mai scurt timp posibil vom rezolva problema ridicata de dumneavoastra.
Selectati programul TV dorit si asteptati sa se incarce aplicatia Sopcast din dispozitivul dumneavoastra mobil
Daca nu aveti instalat Sopcast pentru Android sau iOS urmati pasi de instalare din josul paginii !
Atentie !!!
Acest site nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet !
Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe interne
t.